Over ons

 

 

Over Kapitale Vragen

We stellen ons allemaal op regelmatige tijdstippen wel eens vragen rond ons kapitaal: Tot welk bedrag kan ik aan pensioensparen doen? Wat is de gemiddelde prijs van een appartement? Of misschien wil u wel berekenen wat de toekomstige waarde is van een kapitaal mits interest.

Om op deze en nog vele andere vragen een antwoord te bieden, heeft NN de website Kapitale Vragen in het leven geroepen. Met een team van experts gaan we 3 keer per week in op regelmatig voorkomende financiële vragen. Op die manier vindt u op een overzichtelijke manier antwoorden rond 6 thema’s die voor ieder van ons vroeg of laat van pas komen: Sparen en beleggen, inkomen, wonen, verzekeren, pensioen en successie.

Zit u na het lezen van deze blog nog steeds met kapitale vragen? Of wenst u advies op maat? Dan kan u zich natuurlijk ook persoonlijk laten bijstaan door een NN verzekeringsmakelaar (www.deltalloydlife.be) in uw buurt.

Wie is NN?
Kapitale Vragen is een initiatief van NN. NN is een financiële dienstverlener die in België levensverzekeringen en groepsverzekeringen aanbiedt via verzekeringsmakelaars.